رکورد جدید خرید پیتزا با بیت کوین بر بستر شبکه لایتنینگ

این هفته بیش از ۱۵۰ نفر با استفاده از شبکه لایتنینگ موفق به خرید پیتزا شدند!

فولد (Fold) یک استارتاپ فین‌تک و فعال در زمینه پرداخت با ارزهای دیجیتال است. این استارتاپ به تازگی از وب‌سایت خرید دومینوز پیتزا با بیت کوین رونمایی کرده است. در این وب‌سایت، فولد پرداخت‌های دلاری را از طرف کاربران شبکه لایتنینگ انجام می‌ دهد. ویل ریوس (Will Reeves) مدیر ارشد محصول استارتاپ فولد است. او در این باره می‌گوید: «ما می‌کوشیم بیت کوین را دوباره جذاب کنیم و نشان دهیم که شبکه لایتنینگ به نقطه‌ای رسیده که می‌تواند وارد جریان اصلی تراکنش‌های بیت کوینی شود.»

اپلیکیشن تحت وب فولد قصد دارد طی ۶ ماه آینده، کسب‌وکارهای مختلفی را تحت نظارت قرار دهد که برای نمونه می‌توان به استارباکس و نیز اوبر اشاره کرد. استارتاپ فولد از سوی مشتریان سفارش داده و بیت کوین ارسالی از سوی مشتریان را در قالب پول رسمی به این کسب‌وکارها پرداخت می‌کند. البته هنوز جزییات بیشتری درباره مدل کسب‌وکار فولد مشخص نشده است.

آقای ریوز می‌گوید: «متوسط هر خرید، ۲۵ دلار است. از آنجا که متوسط پرداخت‌ها در شبکه لایتنینگ معمولا کمتر از ۵ دلار است، این سامانه جدید می‌تواند نقش زیادی در افزایش حجم تراکنش‌ها در این شبکه داشته باشد.»

بر اساس گزارش وان‌ال‌ام، شبکه لایتنینگ این هفته توانست رکورد جدیدی را ثبت کند. بیش از ۲۶ هزار پرداخت با حجم حدود ۲/۴ میلیون دلار، رکورد جدیدی بود که افزایشی ۳۹ درصدی را نسبت به ماه گذشته نشان می‌دهد. جالب اینجاست که سفارش‌های ثبت شده از ایالت‌های مختلف آمریکا بوده است.

استارتاپ فورد تصمیم دارد در قدم بعدی به دنبال انتشار اپلیکیشن ویژه گوشی هوشمند این سامانه برود. فورد در حال حاضر هر ماه ۱۵۰۰ مشتری دارد و از زمان انتشار اولین نسخه محصولش در سال ۲۰۱۴، در مجموع ۳۵۰۰۰ تراکنش بیت کوینی را تجربه کرده است.

آقای ریوز می‌گوید: «بزرگ‌ترین مانع، ایجاد یک کیف پول جدید در شبکه لایتنینگ بود. ظاهرا از حدود ۱۵۰۰ سفارش فورد، نرخ تبدیل مشتریان فقط ۱۰ درصد بود که دشواری استفاده از کیف‌های پول دارای قابلیت استفاده از شبکه لایتنینگ اصلی‌ترین دلیل این مشکل به حساب می‌ آمد.

آقای ریوز می گوید که فورد به دنبال همکاری با استارتاپ کازا (Casa) است. به این ترتیب امکان درهم‌آمیزی افزونه مرورگر کازا به منظور امکان‌دهی به دارندگان گره‌های سخت‌افزاری در شبکه برای خرید پیتزا نیز محیا می‌شود.

مدیران استارتاپ فورد بر این عقیده اند که برای رشددهی اکوسیستم شبکه لایتنینگ نه تنها باید محصول با کیفیت را عرضه کرد، بلکه آموزش کاربران نیز نقش مهمی دارد. فورد تصمیم دارد به این مورد نیز توجه قاطعی داشته باشد. گفتنی است فورد ظاهرا تنها استارتاپی است که با هدف جذب کاربران بیشتر به شبکه لایتنینگ فعالیت می‌کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *